Over ons

 Welkom bij Casatronics, onderdeel van koopmetservice.nl

       

Bij ons krijgt u het gemak van online kopen met de kwaliteit en service van een echte vakman!

Casatronics is de witgoed-vakman in uw regio en levert huishoudelijke apparaten van alle merken bij u thuis, vaak al binnen 48 uur. Wij sluiten uw nieuwe apparaat aan en installeren deze zoals u van een vakman mag verwachten. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in het inbouwen van alle inbouwapparaten. In onze showroom vindt u vele energiezuinige apparaten. Wij zijn dan ook in het bezit van het certificaat ‘’milieubewust ondernemen’’, uitgereikt door de gemeente Heumen.

                    

 

Inmiddels zitten wij al 10 jaar in het winkelcentrum van Malden en zijn u al vele jaren van dienst met onze kwaliteit en service die u van ons gewend bent.

Voor reparaties bent u bij ons ook aan het goede adres. Onze eigen serviceafdeling voert de reparatie meestal bij u thuis uit. U hoeft de deur dus niet meer uit!

Sinds Maart 2012 maken wij ook pasfoto’s voor alle documenten zoals paspoorten, ID-kaarten en verschillende visa. Deze pasfoto’s worden gemaakt in een professionele foto-cabine door een erkende fotograaf en worden wij erkend door de gemeente Heumen.

Onlangs zijn wij ook begonnen met het vervangen van uw horloge batterijen en -bandjes.

 

Onze medewerkers zijn u graag van dienst!